dimecres, 17 de desembre del 2014

OUIJA

Fa dos setmanes Maria Giner i jo van anar a la Salera a vore una pel·lícula que van estrenar , ens va cridar molt la atenció per que a nosaltres ens agrada molt les pel·lícules de terror. La pel·lícula s'anomena la OUIJA.
Molts diuen que es mentira , però jo pense que pot ser veritat. La meva te una taula ouija en sa casa , de menudeta va jugar amb les seves amigues , i a una amiga seua li va passar moltes coses em va contar.
Ella de la temor que tenia va deixar de jugar i les seues amigues també , la amiga de la meua tia fa 5 anys va morir per un suïcidi inexplicable. Ella vivia sola en sa casa , els seus veïns dien que estava loca. Bueno amb açò acabe la xicoteta historia.

A continuació us parlaré de que es la ouija , la llegenda ,etc.

La Llegenda de la Ouija

La paraula Ouija sembla venir d'una barreja germano-francesa que ens dóna el propi terme a definir.Oui (si) i Ja (si) són dos termes anàlegs en els seus corresponents idiomes i no és més que una rotunda afirmació, d'aquí ve el seu nom.

La Ouija és un tauler en què es troben gravats i representats tots els caràcters de l'alfabet, els números de 0 a 9 i en un lloc preferent el Si i el No. Aquest és el tauler bàsic amb el qual se sol practicar la Ouija en la nostra societat i cultura, òbviament tot està subjecte a modificacions i altres practicants afegeixen frases per escurçar el temps de formació del missatge i fer la sessió més ràpida.

Com a guia s'utilitza una tauleta (planchette) acabada en punta o fletxa, una arandela o qualsevol altre artefacte que pugui complir una funció señaladora. La Ouija més popular és aquella que es practica a casa nostra, dibuixada sobre un paper i com planchette o tauleta s'utilitza un got.

Són molts els que s'endinsen en aquest enigmàtic món de la Ouija sense tenir un mínim de coneixements imprescindibles que pot fer de la sessió de Ouija un autèntic trauma per als seus participants, practicar la Ouija pot arribar a ser molt perillós si la sessió no és orientada per un expert i coneixedor en la matèria que calmi els ànims i l'excitació dels concurrents.

Les sessions de Ouija d'practiquen normalment en llocs molt tranquils al voltant d'una taula i amb un mínim de quatre participants, cosa que no implica una norma general. Usualment es tria una habitació tranquil, no obstant això, els més agosarats prefereixen practicar en llocs abandonats, cementiris i altres tètrics llocs que creuen ambient.

Els participants han de concórrer a les sessions de Ouija amb un mínim de seguretat i confiança, no han d'acudir amb por i prendre la sessió com un passatemps més, deixar-se dominar pel suposat contacte pot portar greus conseqüències. El nombre aconsellable de participants sol ser de quatre tot i que a les sessions es pot acudir en qualitat d'observador per aquells als que la pràctica de la Ouija no els resulta atractiva o no desitgen participar.


 Preparació per a la consulta de la Ouija

N'hi ha que intenten purificar l'ambient cremant encens o plantes aromàtiques, altres invoquen als àngels i sants guardians, també existeixen els qui fan prèviament una roda de poder per carregar l'estada d'energia positiva que cobreixi el lloc de protecció contra males influències i contactes.

El contacte, després d'una relaxació mental dels seus participants comença amb una pregunta, habitualment la pregunta és: ¿hi ha algú aquí? i si hi ha resposta comencen les preguntes i respostes entre els participants i l'entitat contactada. La tauleta es mourà indicant lletra a lletra el contingut final del missatge. En nombroses ocasions és qualsevol dels participants qui de forma voluntària o involuntària, conscient o inconscientment mou la tauleta i crea o tergiversa el missatge, en aquest cas el contacte no és real.

Convé confeccionar un diari d'incidències de les nostres sessions de Ouija per recórrer a ell en cas de dubte o si vam contactar amb diferents entitats. L'ideal i recomanat és tenir sempre una persona experta en aquest tipus de via de contacte. El contrari pot resultar perillós.


 Veracitat dels missatges rebuts amb la Ouija
Algunes persones es refereixen a la Ouija com el tauler maleït, altres parlen de fraus, i s'expliquen històries de la Ouija, bones i dolentes, gairebé sempre amb la por com a teló de fons. Existeixen una gran varietat d'històries relatives a la llegenda negra de la Ouija, històries que han sembrat por i creat pors psicològics entre els seus participants, pors que després es manifesten de la forma més insospitada.

Creure en la veracitat dels missatges rebuts amb la Ouija és una qüestió de fe cega, és cert que en moltes ocasions, l'entitat contactat sembla conèixer bastant , també és possible, i succeeix en molts casos, que l'entitat contactada sigui en realitat un dels participants a la sessió.La Ouija no s'ha de pre
ndre a broma encara s'assisteixi a ella com un joc, sempre és millor assistir mentalitzats que es tracta d'un joc, que amb una elevada dosi de temor i por. En aquests casos la pròpia suggestió fa que la ficció es converteixi en dura realitat.

A les sessions de Ouija se sol contactar amb diferents entitats, unes diuen ser esperits desencarnats que tracten de comunicar alguna cosa als seus familiars, altres diuen ser entitats extraterrestres amb clar contingut ecologista-pacificadora i en altres el contactat és una entitat d'una altra dimensió. No obstant això, en nombroses ocasions el contacte es deu a un frau, és a dir que el missatge de la suposada entitat és en realitat el missatge d'un dels participants o que simplement la suggestió del mateix fa que psicoquinéticamente es mogui la tauleta. Menys interessant és la que justifica el moviment de la tauleta atribuint als àngels o als dimonis.


 Consells pràctics als que s'inicien en la Ouija:
    - Començar les sessions guiats per un coneixedor de la taula Ouija.
     -No permetre practicar a menors.
     -Utilitzar un got de vidre abans que materials plàstics.
    - Tranquil·litat mental.
    - No deixar-se portar pels missatges del que hauria de ser un joc.

Les forces del baix astral, les forces elementals, els desencarnats o els esperits, són entitats que habiten entre els taulers de la Ouija però potser el veritable perill està dins de les nostres pròpies ments.


 Encara vols provar?


Ouija Virtual
     Taula Ouija Virtual Es tracta d'una taula ouija virtual, com es fa servir? de la mateixa manera en què ...
Oracle Ouija
     Pregunta-li a la Ouija Porta el ratolí gentilment sobre el punter de la ouij

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada